Sinilinnus astub üles future-house muusika suurlootus Billy Kenny

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Billy Kenny
Billy Kenny Foto: promo

Laupäeval, 23. mail, külastab eestit future-house muusika tulevikulootus Billy Kenny. 

Billy Kenny on Inglismaalt pärit, kuid ka Saksamaal aktiivselt tegutsev DJ ja elektroonilise muusika produtsent.

Billy Kenny muusika sisaldab madalaid ja agressiivsemaid sagedusi ja bassikäike, mis hõlmavad endas nii UK garage, tehno ja house-muusika jooni. Sarnast muusikat on hakatud viimaste aastate jooksul järjest rohkem kutsuma future-house'iks (tuleviku house-muusika).

Billy Kenny kuulsaimaks looks võib hetkel pidada eelmise aasta hitti «Work», mida on peale ilmumist mängitud ka erinevatel elektroonilise muusika festivalidel. Kuigi Billy Kenny on aktiivselt seotud Saksamaa leibeli «This Ain't Bristol» tegemistes, siis sellel aastal avaldas noor produtsent koos artistiga Abby Jane loo «I Operate» kuulsa plaadifirma «Dirtybird» alt.

Foto: promo

23. mail Sinilinnus aset leidval peol astuvad lisaks Billy Kennyle plaadimasinate taha Pärnust pärit noor DJ Kevin Park ning üritustesarjast Still Out tuntud Merimell, Hurmet Ilus ning Armukahur.

Uksed avatakse kell 23:00. Rohkem infot ürituse kohta võite leida Facebookist.

Ürituse nädalal on Elu24 lehel toimumas ka piletimäng, kus võite võita peole tasuta pileteid!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles