Playboy Playmate 2010 muudetakse diskopalliks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Future Disco teeb värske Playboy Summer Playmate võitja Lea seksikaks tuleviku inim-diskopalliks!
Future Disco teeb värske Playboy Summer Playmate võitja Lea seksikaks tuleviku inim-diskopalliks! Foto: FutureDisco

Eelmise laupäeva öösel valis meesteajakiri Playboy välja suvetüdrukud - Playboy lemmik ja žürii lemmik. Võitjaks osutus Pärnu neiu Lea. Sel reedel muudab klubis Privé toimuv üritus Future Disco Lea ja tema kaks sõbrannat seksikateks peegilikeradeks kleepides viimaste kehadele 5000 peeglitükki.

Peaesinejana astub üles juba 15 aastat suurepärast muusikat teinud kahe venna projekt Faze Action. “Nu Disco tähendab meie jaoks suurepärast muusikat ja suurepärast ajaveetmist. Reedel, Tallinn, oodake ootamatut aga kindlasti oodake fantastilist pidu,” ültes Simon Lee lühidalt oma ootusi kirjeldades.

Future Disco on verivärske projekt inimestelt kes on loonud paljudele juba Privé üritustest kindlasti tuttavad kontseptsioonid Hed Kandi ning Ministry Of Sound! Future Disco muusika on hetkel klubimaailmas kõige populaarseim ning kiiremini arenev muusikastiil Nu-Disco ehk klassikalise disco meeleolu tänapäevase elektroonilise muusika lisadega.

Future Disco toob uuele generatsioonile kuuluvale tantsupõrandale 21. sajandisse sobiva disco-glamuuri - õhupallid, diivad, keerlevad peegli-kerad! Tallinn lisandub uhkesse nimekirja kus Future Disco juba toimub - Ibiza Space koos Carl Cox’iga, Amsterdam, Dubai, Bahrain, Abu Dhabi, Singapur ja Tallinn!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles