James May tellis enne Clarksoni vallandamist endale uue Ferrari

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
James May
James May Foto: SCANPIX

Menuka autosaate «Top Gear» üks juhte James May tellis endale Itaaliast kalli Ferrari vahetult enne seda kui Jeremy Clarkson BBC poolt märtsis vallandati.

Veel selle aasta alguses lootis May, et tema töösuhe BBCga jätkub ja ta saab uue lepingu, milles on kopsakas töötasu, edastab The Mirror.

May soetas  Ferrari 458 Speciale, mille hind on 208 090 naela.

Kuid siis loobus BBC Jeremy Clarksonist ning «Top Geari» jätkumine sattus kahtluse alla.

«Meie kolm, mina, Jeremy Clarkson ja Richard Hammond olime valmis sõlmima BBCga «Top Geari» tegemiseks uue kolme aasta pikkuse lepingu. Pärast seda oleksime olnud valmis andma saate uutele ja noorematele saatejuhtidele,» teatas May.

Ta lisas, et lepingud olid juba peaaegu valmis, vaid detaile tuli lisada.

«Ostsin juba ette uue kalli masina. Arvan, et parem investeerida autosse kui lasta rahal pangas kopitada,» lausus May.

May kinnitusel oli ta pettunud kui nendega lepinguid ei sõlmitud ja ta niiöelda töötuks jäi.

«Minu jaoks oli see mõnevõrra katastroofiline. Välja arvatud Ferrari, mis ootas tehases minuni toimetamist,» nentis ekssaatejuht.

Kinnitamata andmetel on May varanduse suurus kümme miljonit naela.

«Võimalik, et me kolm esineme kunagi veel koos, või siis läheme täiesti lahku. Võimalik, et me ei astu enam üheski saates üles ning siis hakatakse meie kohta kasutama väljendit «ekssaatejuhid»,» lisas May.

BBC vallandas Jeremy Clarksoni pärast siseuuringut põhjendusel, et ta kasutas produtsent Tymon Osini kallal vägivalda. Meeste vaheline konflikt sai alguse sellest, et Clarkson soovis võttepäeva lõpuks sooja süüa, kuid sai vaid võileibu.

BBC oli varem Clarksonile ta käitumise ja liiga mahlaka keelekasutuse pärast hoiatusi teinud, kuid viimane juhtum oli Briti ringhäälingu juhtide sõnul igasuguse piiri ületamine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles