Walpurgisnacht kutsub: nõia elul, sel on võlu

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Walpurgisnacht kutsub: nõia elul, sel on võlu
Walpurgisnacht kutsub: nõia elul, sel on võlu Foto: promo

Sel neljapäeval, 30.aprillil ootab kõiki Lounge Deja Vu's salapärane Walpurgisnacht! Kohapeal võib silmata mitmeid kauneid nõidu, kes lausumas salajasi hüpnotiseerivaid loitse, erivaid öiseid tegelaskujusid, kes tegemas ahvatlevaid pakkumisi hinge eest ja palju muud põnevat. See on pidu, mis avab nädalavahetuste pidudesarja!

Vana pärimuse kohaselt kogunevad nõiad 30.aprilli ööl lõbutsema. Selleks puhuks on just Deja Vu, kui kõige maagilisema nimega koht, korraldanud Walpurgisnacht peo, kuhu on oodatud kõik Volbriöö vanad tähistajad ja uued nõiakandidaadid!
 
Foto: promo
Sel ööl on hüpnotiseeriva tantsuga on laval kaunid Deja Vu nõiad ja kõige sobivamat muusikat valib nõiduslikuks peoks DJ Indrek Vissak.

Päästa valla enda sisemine öine nõid, pane selga enda silmapaistvaim kostüüm (nagu ütlevad laulusõnad: «Aga tip-top ballikleidi nõiun jahukotist!») ja pidutse Walpurgisnacht nõiapeol! Rohkem infot peo kohta siin.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles