Üks parimaid trummi ja bassi diskoreid TC pidutseb sel reedel Privés

Meisi Volt
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Trummi ja bassi DJ TC
Trummi ja bassi DJ TC Foto: promo

Sel reedel klubi Privé esinev, Bristolist, Inglismaalt pärit TC on paljude arvates maailma parim drum’n’bass DJ. Mis arvad sina? Hea võimalus tulla reedel kohale ning ise arvamus kujundada!

Elektroonilises muusikas on vähe artiste, kes suudavad kommerts-edu saavutamisel säilitada respekteerituse ka underground skeenes. Bristolist, Inglismaalt pärit TC on üks selline individuaal, utiliseerides oma talenti koostöödes edetabeli eesotsas olevate popp-artistidega nagu Rihanna, Damian Marley & Nas jpt ning samal ajal väljastades ise bassi-rikast reivi muusikat undergroundi publikule.

TC ilmus esmakordselt avalikkuse ette 2007. aasta paiku, kui avaldas oma deüütalbumi «Evolution». TC ei ole mingi suvaline DJ-produtsent, vaid ka laulab ise paljudes oma lugudes vokaali. Ei häbene ta mikrofoni järgi haarata ka ööklubis!

Üritusteseeria WTF! toob iga kuu esimesel reedel toob publiku ette erinevate klubimuusika stiilide parimad pärlid ja aktuaalseid esinejad kõikidest žanritest. WTF! on vabadus teha kõike seda mis meile ja teile meeldib, olgu siis teemaks d&b, techno, deep house, dubstep või samba! Peaasi, et käed on püsti ja pidu käib!

Lisaks peaesinejatele astuvad alati WTF! üritusel muusikat valima ka ürituse residendid DJ Shromik ning DJ Firejosé. Klubi Privé uksed avatakse südaööl.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles