Volbriöö Tjuun In-il esineb UK trummi ja bassi artist LSB

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
LSB
LSB Foto: Erakogu

Täna, 30. aprillil toimub Sinilinnus Volbriöö Tjuun In pidu, mille väliskülaliseks on produtsent ja dj Inglismaalt – LSB. Teda toetavad residendid Qba, To-Sha ja L.Eazy. Teises saalis mängivad muusikat Öömaja peosarja djd Üllar Siir, Cortes ja Dreso. Visuaalide eest hoolitseb Teng.

LSB on Essexist pärit noor trummi ja bassi produtsent ja dj. Tema esimene singel Eleventh Groove ilmus 2007. aastal, millele järgnes mitmeaastane paus. LSB tuntuse alguseks võib lugeda 2011. aastat, pärast mida on tema loomingut andnud välja mitmed mainekad plaadifirmad nagu Soul:R, Hospital, Spearhead jt. Maikuus on LSB´lt ilmumas ka Soulfit03 EP Soul:R plaadifirma alt.

Foto: Erakogu

Tjuun in on Eesti vanim, 15 aastat tegutsenud trummi ja bassi sariüritus ja reedeõhtune (kell 22-00) saade Raadio 2-s. Nii saadet kui pidusid on väisanud mitmed artistid meilt ja mujalt. R2DNB 2013 ja 2014 auhinnagalal pärjati Tjuun In parima kodumaise peo tiitliga.

Sinilinnu kahes saalis esinevad: LSB (UK), Qba, To-Sha, L.Eazy, Üllar Siir, Cortes, Dreso.

Visuaalid: Teng

Uksed avatakse kell 23:00.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles