«Seitsmesed uudised» tõi selgust: mis toimus staarisaate hääletusega tegelikult?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Eesti otsib superstaari» 4. finaalsaade, Karl Mihkel Salong
«Eesti otsib superstaari» 4. finaalsaade, Karl Mihkel Salong Foto: Erlend Štaub

Möödunud nädalal saatest «Eesti otsib superstaari» välja langenud Karl Mihkel Salongi fännid on üles kütnud tormi erinevates sotsiaalmeediakanalites. Salongile on loodud isegi toetusgrupp, sest väidetavalt ei läinud helistajate hääled läbi ja fännid on arvamusel, et tegu on kokkumänguga.

TV3 on terve nädala tegelenud kõigi probleemide lahkamisega ning tänaseks on selge, et süüdistused on alusetud, vahendab «Seitsmesed uudised».

«Me kontrollisime antud väidet ja rääkisime oma partneritega teistes võrkudes. Kõik kontrollisid oma võrgu kõned üle ja mingisuguseid anomaaliaid, tõrkeid ei tuvastatud. Kõnekatkeid on ka kõigis võrkudes ainult ühe käe sõrmedel üles loetav arv. Helistamise muster on hääletuse ajal kõikide operaatorite võrkudes sarnane ja kui kuskil oleks suured erinevused, torkaks see kohe silma,» kommenteeris Eesti Telekomi teenusnumbrite ärijuht Toomas Sau.

«Meil tõesti poleks mingit probleemi Karl Mihkel Salong saatesse tagasi võtta, kui siin mõne juhtumi oleks leidnud, aga siin seda pole kahjuks juhtunud,» lisas TV3 tegevjuht Priit Leito.

Fännid pahameel üllatas ka Karl Mihkel Salongi. Tema ise enda väljalangemisse nii dramaatiliselt ei suhtu: «See on ju showbusiness. Kes teab, mis seal võib olla. Aga minu jaoks on tõesti üllatus see, kuidas inimesed vaeva näevad selle nimel. Mul on väga hea meel ja suur aitäh teile!» 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles