Ainult üks küsimus: kas tänavu on tantsusaates säästustaarid?

Hendrik Alla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Heili Klandorf, taustal tantsustaarid.
Heili Klandorf, taustal tantsustaarid. Foto: Jelena Rudi

«Kas tõesti on Eestimaal staarid otsas!?» küsis nõutu publik iga kord, kui teatavaks tehti järjekordne saates «Tantsud tähtedega» osaleja.


Tundub, et vaatajad tahaksid näha suuremaid ja säravamaid tähti, kui selle sügise hittsaates pakutakse. Selle asjaga on nii ja naa, seletas Heili Klandorf Kanal 2st.

«Ega väikses Eestis ei jagu olümpiavõitjaid lõputult,» nentis Heili Klandorf. Ilmselgelt seletab see fakt, miks kohustuslikku sportlase-nišši värvati tänavu hoopis olümpiakaotaja. Johannes Ahun tuli purjelaual Pekingi olümpial 35 osavõtja seas 33. koha.

«Tõsisem probleem on inimeste ajakava. Väga vähesed tegusad ja tuntud inimesed saavad endale lubada seda, et igal nädalavahetusel otsesaates esineda ja seega kuude kaupa Eestis viibida. Lisaks veel tihedad treeningud nädala sees…» selgitas Klandorf osalustevaliku tagamaid ja lisas, et enamasti on äraütlemised tulnud just kandidaadi suure hõivatuse tõttu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles