Galerii: Erkki Sarapuu ja Robert Rool katsetasid Ferrari võimsust

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Laupäeval toimus Rocca Al Mare keskuse parklas erakordne autosündmus, kus osalejad saavad ise tunnetada ühe maailma ihaldatuma auto Ferrari F360 võimsust.

Sõit Ferrariga ei ole nüüdsest ainult Kim Kardashiani või Justin Beiberi pärusmaa - seda võib proovida igaüks, kel load taskus. Selle legendaarse autoga on garanteeritud adrenaliin veres ja emotsioon laes nii sõitja kui ka möödakäijate poolt. Ürituse viis läbi Kingitus.ee. Sõit toimus professionaalse sõiduinstruktori juhendamisel. Lisaks said osalejad ka video sündmusest, et meenutada vinget elamust. 

Turundusjuht Liis Udrise sõnul on punase iludusega sõitmine väga populaarne kingitus, mida ei osteta ainult sõbrale või isale, vaid ka iseendale. 

Teiste seas katsetasid punase auto võimsust saatejuhid ja raadiohääled Erkki Sarapuu ja Robert Rool.

Foto: Viktor Burkivski

Auto näitajad

Suurim kiirus: 304 km/h

Kiirendus: kuni 100 km/h 4,3 sekundiga

Mootori töömaht: 3,6l

Mootori võimsus: 400hj

Mootori pöördemoment: 373Nm.

Neile, kes sooviksid ka ise selle superauto rooli istuda, soovitab Kingitus.ee jälgida nende kodulehekülge. Uus üritus toimub juba 1.08.2015!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles