Elu24 video! Tanja Mihhailova: paljud minu lemmikud sellel aastal superstaarisaate finaalvooru ei jõudnud

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna on TV3 eetris saate «Eesti otsib superstaari» 5. finaalsaade. Sellel korral saadab võistlejaid ansambel Swingers, kellega astuvad saates üles ka Tanja Mihhailova ja Birgit Sarrap.

Tanja Mihhailoval tegevust jagub. Hetkel on lauljataril palju esinemisi ning heategevusüritusi. Lisaks sellele kirjutab Mihhailova uue plaadi jaoks materjali ning tegeleb ühe uue ansambli manageerimisega.

Paljud Mihhailova lemmikud, kes sel aastal superstaariks pürgisid, ei jõudnud kahjuks stuudiovooru. Kuna lauljatar on pühapäeviti stuudios, ei ole tal väga võimalust saadet aktiivselt jälgida.

Mais on toimumas ka Eurovsiooni lauluvõistlus. Mihhailova meenutab, et eelmisel aastal samal ajal oli ta hoopis Ameerikas «puhkusel». Eurovisiooniga seotud ülesanded tulid lauljatari jaoks laviinina - proovid, intervjuud ja kohtumised.

Mis koha Eesti laul sel aastal Viinis saavutab, Mihhaoliva pakkuda ei oska.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles