USA oma rusikakangelane! Chris Browni kahtlustatakse kallaleltungis

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Singer Chris Brown arrives at the 57th annual Grammy Awards in Los Angeles, California February 8, 2015.   REUTERS/Mario Anzuoni (UNITED STATES  - Tags: ENTERTAINMENT)  (GRAMMYS-ARRIVALS)
Singer Chris Brown arrives at the 57th annual Grammy Awards in Los Angeles, California February 8, 2015. REUTERS/Mario Anzuoni (UNITED STATES - Tags: ENTERTAINMENT) (GRAMMYS-ARRIVALS) Foto: SCANPIX

Chris Brown on aastate jooksul mitmeid kordi silma paistnud oma vägivaldse käitumise tõttu. Nüüd süüdistatakse lauljat taaskord kallaletungis.

Chris Brown mängis esmaspäeva varahommikul enne kella 4 korvpalli Las Vegase ühes hottellis asuval mänguplatsil, kui sattus teadmata asjaoludel kaklusesse, vahendas TMZ.

Politsei ei suhelnud Broniga sündmuskohal, kuid ütlevad, et lauljal on nüüd kaks võimalust: kirjutada avaldus, kus võtab süü omaks või läheb kohtusse.

Lauljal vedas, et tema tingimisi karistus Rihanna peksmise tõttu sai märtsis kantud, muidu oleks Chris Brown oma suve vanglas veetma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles