«Le Grande Spektaakel» avas lavakardinad Katariina II buduaari

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Möödunud reedel, 24. aprillil ootas Lounge Deja Vu kõiki enda teatrisaali, mil toimus  Le Grande Spektaakel e. Suur Vaatemäng. See on suursündmus, milles põimuvad temaatiline peoõhtu ja vaatemäng, kus lavaline etendus ja parim muusika täiendavad teineteist, viies sind teise dimensiooni. Seekord avanesid kardinad Katariina II magamistuppa, kus toimus midagi palju rohkemat ja ülemeelikumat, kui arvatagi oskaks.

Läbi kogu öö avanesid spetsiaalselt selleks peoks lava ette pandud hõbekardinad,mis avasid aeg-ajalt vaate selle õhtu suure Spektaakli imelisse maailma. Seekord viis Spektaakel kõik kuninglikku Katariina II buduaari, kus tõelised diivad lõbusalt üksteise seltskonda nautisid ja mängeldes öö hommikusse saatsid... Laval toimuv tõeline nautimus muutis kogu Deja Vu maagiliseks ning meelierutavaks. 

Foto: Lougne Deja Vu

Üheöine  «Spektaakel»  on vaatemäng, mis toimub Lounge Deja Vu peoõhtu atmosfääris koostöös Hõbe Vodkaga, tõmmates aina uuesti Sinu tähelepanu endale. Maitsvate Hõbe Vodka üheöiste erikokteilide ja vaatemängu põimudes, viib Le Grande Spektaakel Sind teise dimensiooni. Iga etteaste on täiesti ainulaadne öine  meelelahtus, mis toob teatraalsuse ja erilise atmosfääri Lounge Deja Vu'sse. 

Foto: Lougne Deja Vu

Järgmine Le Grande Spektaakel jõuab Sinuni juba 22.mail, kus taaskord avavad lavakardinad külastajate jaoks täiesti uue maailma. Ka sel nädalal ootab Deja Vu kõiki enda suurele 9.sünnipäeva nädalavahetusele. Kaks päeva tähistab Lounge Deja Vu enda kõrget iga koos värvikate mälestustega. Parim showprogramm koos säravate artistidega ootab kõiki sel reedel ja laupäeval algusega kell 22.00. Rohkem infot mõlema päeva kohta leiad siit

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles