Eesti moeillustraatorid jagavad Hooandjas kauneid kingitusi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti moeillustraatorid jagavad kauneid kingitusi
Eesti moeillustraatorid jagavad kauneid kingitusi Foto: Moeillustraatorite näitus

Eesti moeillustraatorid jagavad Hooandjas kauneid kingitusi ja ootavad vastu hoogu, et avada paari nädala pärast võimas rahvusvaheline näitus.

Foto: Moeillustraatorite näitus

Juba paari nädala pärast avaneb Eesti Tarbekunsti- ja Disainimuuseumis rahvusvaheline näitus «Uus Põhjamaade moeillustratsioon II», mis eksponeerib 21 Eestist, Soomest, Rootsist, Taanist ja Norrast pärit kunstniku loomingut.

Näituse loovjuhi Toomas Volkmanni sõnul esitleb väljapanek selle põneva kunstižanri põnevaid tehnikaid ja isikupäraseid stiile. «Kokku on väljas üle 150 omanäolise töö, nii suurt moeillustratsioonide väljapanekut ei ole Põhjamaades ilmselt varem olnudki,» kinnitas Volkmann.

Foto: Moeillustraatorite näitus

Veel nädala jooksul saavad kõik kunstihuvilised näitusele hoogu anda Hooandjas, kus toetajad saavad valida kaunite kinkide vahel – nende hulgas on näituse toetaja tiitel, unikaalne moeillustratsiooniga märkmik ning Eesti moeillustraatorite kõrgekvaliteedilised prindid ja originaaltööd SIIT!

Näitus «Uus Põhjamaade moeillustratsioon II» on avatud 23. maist kuni 27. septembrini Eesti Tarbekunsti- ja Disainimuuseumis (Lai 17, Tallinn). Lisainfo www.exhibition.ee

Foto: Moeillustraatorite näitus
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles