Video: ameeriklane edastas lahkumisavalduse tordina

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ameeriklase Mark Hermani lahkumisavaldus oli tordil
Ameeriklase Mark Hermani lahkumisavaldus oli tordil Foto: Youtube

Töölt lahkumine ei ole kunagi kerge, kuid seda saab leevendada näiteks tordi abil.

Just seda kasutas USAs Arizonas möödunud nädalal telekanalist KOLD-TV lahkunud uudistejuht Mark Herman, edastab news.com.au.

«Ma teatasin oma lahkumisest kõige magusamal viisil,» selgitas mees sotsiaalmeedias, kus oli juures foto maasikatordist.

Herman lasi tordi, mis samas oli ta lahkumisavaldus, valmistada Tucsoni ühes kondiitritöökojas.

«Teadsin, et nad on minu lahkumise tõttu pettunud. Selle tõttu otsustasin neile kurva uudise edastada tordina, et nad saaksid suu magusaks ning samas ka naerda, et lahkumisavaldus võib selline olla,» teatas mees sotsiaalmeedias.

Valge vaabaga koogil oli kirjas:

«Kallis Michelle,

Palun võta see kook vastu kui minu ametlik (ja magus) lahkumisavaldus uudistesaate News 13 juhi kohalt. Minu viimane tööpäev on reede, 22. mai.

Jään igatsema KOLD telekanalit ja kolleege, kellega olen koos töötanud viimased neli aastat. Olen tänulik võimaluste ja kogemuste ees, mida ma sain teiega koos töötades.

Loodan teie mõistvale suhtumisele ning soovin parimat. Kui saan aidata oma viimastel nädalatel seoses minu lahkkumisest tekkivate probleemidega, siis andke sellest teada.

Alati teie, Mark Herman»

Hermani pingutus oli vaeva väärt, sest ta boss puhkes sellist lahkumisavaldust nähes naerma, öeldes et ta on ära ostetud.

«See kook tegi halvad uudised natuke paremaks,» tõdes Herman.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles