9. mail proovitakse püstitada Eesti suurima ühisselfie rekord

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Getter Jaani
Getter Jaani Foto: promo

Euroopa päeval, 9. mail tehakse Vabaduse väljakul Eesti suurima ühisselfie rekord. Selleks oodatakse kõiki huvilisi kell 11 Vabaduse platsile kontserdilava ette, kus päev algab meelelahutusliku selfietegemise võistlusega laulja Getter Jaani ja jalgpallur Joel Lindpere eestvedamisel. Võidab see staar, kes jõuab mõne minuti jooksul oma fännidega rohkem pilte teha.

Võistlusele järgneb suur ühisselfie tegemine, kus ootame rekordarvu inimesi koos endast pilti tegema. Kõik päeva jooksul tehtud selfid kogutakse Eesti kaardile ja saadetakse eestlaste virtuaalse tervitusena Euroopale. Kõigi selfie tegijate vahel loositakse välja iPad.

Guinessi rekordite kohaselti tehti maailma suurim ühisselfie eelmisel aastal Bangladeshis, kus pildile kogunes täpselt 1 151 inimest. Eestlased, võtke välja oma nutitelefonid ja teeme selle rekordi üle!

Foto: promo

Oma näopildiga tervituse saavad virtuaalsele Eesti selfikaardile lisada ja auhinna loosimises osaleda ka need, kes 9. mail Vabaduse väljakule ei jõua. Selfi tegemiseks on vaja nutitelefoni tehtud pildi saab üles laadida Instagramis hashtagiga #euroopapaev või kasutades kaardirakendust lehel www.euroopapaev.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles