Galerii: Buddha Lounge võlus naistrummarite ilu ja andega

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Möödunud reedel, 1.mail vallutas klubi Teatri võluv trummishow, kus korraga sai nautida karme trummihelisid, mida tekitas kütkestav ilu. 

Bacardiga koostöös toimuv Buddha Lounge «4400 aastat Naistrummareid» tõi lavale hämmastava show särava Helena Victoria Kirsi poolt. Kogu öö kajasid klubis Teater nii karmid rokkmuusika trummihelid, kui ka lõunamaiselt lõbusad trummisoolod, mis muutsid klubirahva ärevaks ja energiliseks.

Foto: Klubi Teater

Reedel toimunud Buddha lounge üritus, oli sel korral täielikult pühendunud naistrummarite maisele võlule ja ebamaisele andele, mille meelierutavad hetked on kestnud 4400 aastat. Klubi Teatri pidu tõi taaskord kokku ebamaiselt hämmastava show. Õrn naisterahvas tekitamas hirmuäratavalt võimsaid trummihelisid, jäädes seejuures endiselt vastupandamatult kauniks. Just selline vastuoluliselt nauditav show sai osaks klubi Teater külastajatele möödunud reedel.

Foto: Klubi Teater

Enneolematu trummishow küttis rahva hetkega üles ning meeliülendav energia hoidis tantsuplatsi rahvast täis kuni varahommikuni. Trummishowle ja kuumadele tantsusammudele pakkus kohapeal jahutust Bacardi enda värskendavate kokteilidega, mis tol ööl rohkem kui hädavajalikud olid, sest öö edenedes muutus olukord klubis aina kuumemaks ja vallatumaks. 

Foto: Klubi Teater

Juba sel reedel ootab klubis Teater kõiki külla lõbus Vanaema, kes kutsub kõiki üles avaldama austust kõige kallimale - oma emale. Babulja Special «ДАНь МАМУЛЯМ» kohta leiad rohkem infot siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles