Karmen Pedaru 25! Loe, kuidas peab kuulus modell täna oma sünnipäva!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
H&M Studio kevadsuvise kollektsiooni reklaamnäoks on Karmen Pedaru
H&M Studio kevadsuvise kollektsiooni reklaamnäoks on Karmen Pedaru Foto: H&M Studio 2015

Täna peab Eestist võrsunud supermodell Karmen Pedaru oma sünnipäeva. Ta saab 25-aastaseks ja peab lähemate sõprade keskel Roomas maha ilusa peo.

10 aastat tagasi nägi karismaatiline MJ-Models modelliagentuuri omanik Margit Jõgger Karmenit Draamateatri garderoobis, kirjutab blogi Stellarium.

Vähem kui aastaga jõudis Karmen Draamateatri garderoobist tutvustama Milanos Emporio Armani kevadmoodi, avama Pariisis Dries Van Noteni ja Yves Saint Laurenti šõud, tutvustama Chaneli, Givenchy ja Valentino couture-moodi, kaunistama nii Prantsuse kui Itaalia Vogue’i ning osalema enne Pariisi moenädalat New Yorgi, Londoni ja Milano samalaadsel suurüritusel kokku viiekümnes moeetenduses. Kõik muu on juba ajalugu. Karmeni edu on segu tema heast iseloomust ja visadusest, Margit Jõggeri targast taktikast ning kindlasti peab olema ka õnne.

Foto: H&M Studio 2015

Kuidas möödub täna Karmeni tähtis päev? Ta ütles Stellariumile, et peab sünnipäeva oma kodus Roomas koos abikaasa Riccardo Ruiniga ja lähedaste sõpradega. Tema jaoks on kõige tähtsam mõnus atmosfäär ja tore seltskond. Kuid mis on olnud kõige meeldejäävam kingitus, mille Karmen on sünnipäevaks saanud? "Mu abikaasa lasi kunstnikul teha maali, kus olen koos oma emaga!" meenutab supermodell.

Vaata läbi aegade glamuurseid esikaasi Karmenist SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles