Galerii: Balbiino avas jäätisehooaja värvika peoga

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Suurim kodumaine jäätisetootja  AS Balbiino esitles reedel uusi tooteid jäätisehooaja avapeol Klinkberg Venue's Tallinna lauluväljakul. Avapeo teemaks oli jäätiseparadiis.

Balbiino tõi Classic koorejäätiste seerias müügile Vana Tallinna pulgajäätise, sidrunikreemiga vanilli pulgajäätise ja pähklikreemi pulgajäätise. Lisaks pakub Balbiino sellest hooajast ka rabarberi-koorejäätist vahvlikoonuses.

«Nii Vana Tallinna pulgajäätis kui ka Balbiino Classic pulgajäätised pakuvad jäätisesõpradele ja -gurmaanidele tõeliselt luksuslikku maitseelamust, mille meie jäätisemeistrid on saavutanud ainult kõige kvaliteetsemat toorainet kasutades. Meie vahvlikoonuste laia valikusse lisandus rabarberi koorejäätis, mis vastab ka hapukamaid maitseid eelistavate jäätisesõprade ootustele. Täiustasime koorejäätiste koostist, tänu millele on koorejäätised veelgi kreemjama konsistentsiga,» ütles AS Balbiino juhataja Kaido Salurand.

Vana Tallinna likööriga kohvi-koorejäätis on kaetud krõbeda tumeda šokolaadiga. Sarapuupähkli tükkidega pähklikreemi-koorejäätis on Belgia piimašokolaadis ja sidrunikreemiga vanilli-koorejäätis on kaetud valge Belgia šokolaadiga. Kõik Balbiino Classic jäätised on valmistatud värskest kodumaisest koorest ning need ei sisalda transrasvu, säilitusaineid ega sünteetilisi värvaineid.

AS Balbiino on ainus Eesti jäätisetootja, kellel on BRC toiduohutuse ja kvaliteedijuhtimise sertifikaat. AS Balbiino põhineb sajaprotsendiliselt Eesti kapitalil, kuulub NG Investeeringute gruppi ja annab tööd ligi 300 inimesele. Lisaks jäätise tootmisele tegeleb AS Balbiino külmutatud ja jahutatud toodetega. AS Balbiino impordib ja vahendab külmutatud köögivilju, marju, kulinaariatooteid, kala ja liha.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles