Emotsionaalne otsus: Fox lõpetab Ameerika superstaarisaate tegemise

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Adam Lambert, Jennifer Lopez ja Harry Connick Jnr
Adam Lambert, Jennifer Lopez ja Harry Connick Jnr Foto: SCANPIX

Telekanal Fox teatas, et Ameerika superstaarisaade «American Idol», millel põhineb ka «Eesti otsib superstaari», lõpeb 15. hooajaga.

Foxi bossid Gary Newman ja Dana Walden ütlesid, et otsus legendaarne talendisaade lõpetada oli emotsionaalne, kirjutab Entertainment Weekly. «American Idol» lõpeb 2016. aastal, mil läheb eetrisse selle 15. hooaeg.

«See polnud kerge otsus. «American Idol» on Foxi jaoks olnud elutähtis osa ja me oleme produtsentidega veetnud palju aega saate tulevikust rääkides. Jõudsime kollektiivselt otsusele, et aeg on show lõpetada,» ütles Newman.

«Tahtsime seda teha erilisel viisil ja kohelda seda saadet vääriliselt. Lõpuhooajal naasevad mitmed endised kohtunikud ja võistlejad. Järgmine aasta saab olema hooajapikkune hüvastijätupidu. Me arutame juba üllatuste üle, mida saame fännidele pakkuda, et viimane hooaeg oleks sama tähendusrikas nagu see saade oli meie telekanalile,» lisas ta.

«American Idol» oli kaheksa aastat Foxi vaadatuim saade, kuid viimastel aastatel on sellele vaadatavus oluliselt vähenenud. 

«American Idolist» on tuule tiibadesse saanud mitmed tänased superstaarid nagu Kelly Clarkson, Carrie Underwood, Jennifer Hudson, Adam Lambert, Jordin Sparks ja Katharine McPhee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles