Clarksoni ja kompanjonide uus saade kannab nime «House of Cars»?

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jeremy Clarkson (vasakul), Richard Hammond ja James May (paremal)
Jeremy Clarkson (vasakul), Richard Hammond ja James May (paremal) Foto: SCANPIX

Briti meedia andmetel on «Top Geari» endistel juhtidel Jeremy Clarksonil, James Mayl ja Richard Hammondil plaanis uus auto-show «House of Cars», mida saab näha voogesitusteenuses Netflix.

Lisaks saatejuhtidele arvatakse selle show´ga liituvat ka «Top Geari» endine produtsent Andy Willman.

BBC vallandas Clarksoni selle aasta märtsis pärast seda, kui saatejuht läks kallale produtsent Oisin Tymonile, tekitades talle kehavigastuse. Hammond ja May jäid Clarksoniga solidaarseks ning ei pikendanud BBCga oma lepingut.

Clarkson, May ja Hammond teatasid, et neil on käsil läbirääkimised nii Netflixi kui ka telekanaliga ITV ning  plaanis on käivitada uus autosaade, mille pealkiri võib olla «House of Cars».

Arvatakse, et see saatenimi on kummardus USA menukale poliitika telgitagustest rääkivale sarjale «House of Cards», mille peaosas näeb Kevin Spaceyt.

«Kui kõik läheb neil plaani kohaselt, siis saab uus sari pealkirja «House of Cars», mis on geniaalne,» teatas Clarksoni lähikonda kuuluv isik.

Selle kuu alguses läksid liikvele jutud, et «Top Geari» endine kolmik võib sõlmida lepingu BBC rivaali ITVga, kuna mehed kohtisid selle telekanali programmidirektori Peter Finchamiga.

BBC teatel «Top Geariga» jätkatakse, kuid juba uute saatejuhtidega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles