Sarivägistaja tunnistas üles üle 1000 seksuaalkuriteo

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sarivägistaja tunnistas üles üle 1000 seksuaalkuriteo
Sarivägistaja tunnistas üles üle 1000 seksuaalkuriteo Foto: SCANPIX

Saksamaa sarivägistaja tunnistas kohtus, et on toime pannud üle 1000 seksuaalkuriteo ja vägistamise.

46-aastane mees anti Düsseldorfis kohtu alla süüdistatuna vaid üheksas vägistamises ja vägistamiskatses, edastab The Local.

Mees võttis kohtus omaks 20 vägistamist ja 1000 muud seksuaalkuritegu.

Prokuröri sõnul on Jörg P-ks nimetatud mehe kohtujuhtum Saksamaal ainulaadne. Mees alustas oma seksuaalkuritegude seeriaga 1995. aastal ja ta tabati alles selle aasta kevadel.

Mees paljastas ülekuulamistel politseile, et meelitas naisi ligi, teeseldes füüsilise puudega inimest. Jõrg P. sõnul näitas ta, et ei suuda käsi liigutada ja palus naisi end aidata.

Mehe kinnitusel olid tema lemmikud intelligentsed ja hästi riietuvad naised. Enamik kuritegudest leidsid selle tõttu aset ülikoolilinnades. Tema ohvritest suur osa olid naisüliõpilased, naisarstid ja naissoost psühholoogid.

Jörg P. ei suutnud end taltsutada ka perega Bodensee järve ääres puhkusel olles, vaid jahtis ohvreid lausa oma naise ja laste silme all.

Seksuaalkurjategija võidakse süüdi mõistmisel kuni 15 aastaks trellide taha saata. Mees kinnitas kohtus, et kahetseb oma tegusid.

Kohus langetab Jörg P. üle otsuse 25. oktoobril.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles