Pildid ja video: Londonis Thamesi jõel võeti üles Bondi filmi tagaajamisstseen

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eile ja täna varahommikul toimusid uue James Bondi filmi  «Spectre» võtted Ühendkuningriigi pealinnas Londonis Thamesi jõel.

Võtete tõttu oli osa Thamesi sildu suletud ning jalakäijatele anti hoiatus, et nad võttepaigale liiga lähedal ei oleks, edastab BBC.

Võttegruppi kinnitusel võeti üles kiirpaadi tagaajamine helikopteriga, millel osalesid nii peaosatäitja Daniel Craig kui ka tema dublant.

Uue 007filmi põhivõtted toimuvad Ühendkuningriigi Pinewood Studios, kuid ka muljal Londonis, Mexicos, Roomas ning Marokos Tangieris ja Erfoudis.

Daniel Craig kehastab superspioon James Bondi neljandat korda. Eelmine, 2012. aastal valminud «Skyfall» oli väga edukas.

«Spectre» peaks vaatajateni jõudma selle aasta 6. novembril.

Briti näitlejatest teevad uues Bondi filmis kaasa ka seriaalist «Sherlock» tuntud Andrew Scott, kes mängib tegelast nimega Denbigh ning Dave Bautista, kelle tegelaskuju on Mr. Hinx.

Uue linateose Bondi-tüdrukuteks on Itaalia näitleja Monica Belluci ja prantslanna Lea Seydoux, kelle tegelased kannavad nimesid Lucia Sciarra ja Madeleine Swann.

Filmi pealkiri «Spectre» viitab rahvusvahelisele kuritegelikule sündikaadile, mida  kujutati juba 1960. aastate Bondi filmides.

Pinewood Studios teatel saab Bond krüpteeritud sõnumi oma minevikust, mis viib ta kuritegeliku organisatsiooni jälgedele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles