Rauno Märks uuel ringil

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raadio Ring FM 20. sünnipäevapidu. Rauno Märks hoolitses baarileti taga piduliste jookide eest
Raadio Ring FM 20. sünnipäevapidu. Rauno Märks hoolitses baarileti taga piduliste jookide eest Foto: Erlend Štaub

«Uus Ring. Uus Eneriga» on raadiojaama Ring FM uus slogan, mis iseloomustab viimasel aastal toimunud  muudatusi. «Raadiojaamal on uus logo ja identiteet – see on suunatud 25-45 aastasele nn. noorele täiskasvanule, kellele meeldib elada kaasaegses inforuumis, armastab head huumorit ja meloodilist muusikat. Meie muusikavalik varieerub top hittidest 90ndatest tänapäevani» – ütles Rauno Märks, kes lisaks hommikuprogrammi vedamisele on nõustanud ka raadiojaamas toimunud muutusi.

Muudatuste eesmärk on pakkuda senisest veelgi kvaliteetsemat ja ühtlasemat programmi, head muusikat ning meeldivat meelelahutust.

Mai lõpust on Ring FM hommikuprogrammi uueks kolmandaks saatejuhiks Rauno Märksi ja Agnes Aaliste kõrval tuntud õhtujuht Andres Torm. Uus saatejuht asub varasemalt Hommikuklubis olnud Madis Millingu kohale seoses viimase tööle asumisega Riigikokku.

Foto: Ring FM

«Abisaatejuhina katsetel käinud Andres Torm on äärmiselt terava huumorimeelega, tark ja lõbus kutt, kes on saanud ka heakskiidu rahvasaadik Millingult. Usume, et ta leiab oma koha kuulajate hulgas kiiresti» ütles Hommikuklubi staar Rauno Märks.

Uuenenud Hommikuklubi on eetris igal tööpäeva hommikul kella 6st 10ni ja suvekuudel alates juunist kella 7t 11ni.

Peale Hommikuklubi stardib meeleoluhoidjana noor ja andekas Siim Taba ja nö. kojusõidu vööndis hoiab meeled reipana Ingemar Eller. Reedeti on plaanis pakkuda nostalgilist tantsumuusikat RingFM Retro Night nimelises programmis, lisaks on eetris erisaated nii reggae, hiphop, kui kaasaegse tantsumuusika vallas. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles