Võida pileteid! Sinilinnus astub üles future house-muusika suurlootus Billy Kenny

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Billy Kenny
Billy Kenny Foto: promo

Laupäeval, 23. mail külastab Eestit Inglismaalt pärit elektroonilise muusika produtsent ja DJ Billy Kenny. 

Noore produtsendi muusika kubiseb minimalismist, kuid on vürtsitatud sumedate bassikäikudega. Billy Kenny pärineb Inglismaalt, kuid tegutseb hetkel aktiivselt Saksamaal, olles üks plaadifirma This Ain't Bristol eestvedajateks. Lisaks sellele avaldas ta hiljuti loo «I Operate» Ameerika kultusleibeli, Dirtybirdi alt.

Billy Kenny on pälvinud toetust oma skeene muusikute seas ning on nüüdseks esinenud ka Dubais ning Lõuna-Aafrika vabariigis. Hiljuti lõppes ka tema Ameerika tuur.

Foto: promo

Billy Kenny astub Sinilinnus üles 23. mail. Uksed avatakse kell 23:00 ning pidu aitavad soojendada kodumaised DJ'd Kevin Park, Hurmet Ilus, Armukahur ning Merimell.

Rohkem infot ürituse kohta leiate Facebookist.

Elu24 loosib üritusele VIP laua paketi. Loosi võitja saab peole oma laua, 5 piletit ning ühe kasti Tuborgi õlut. Et loosis osaleda, saada kiri aadressile toimetus@elu24.ee märksõnaga Billy Kenny ning kirjuta, miks väärid just sina võitu.

Foto: Shooters

Billy Kenny ürituse ametlik eelpidu «How Deep Is Your Deep?» toimub aga reedel, 22. mail legendaarses shotibaaris Shooters, kus plaate keerutavad Sinilinnu ürituse korraldajad.

Käes on loosi aeg!https://www.facebook.com/events/367120066806248/Kuidas võita?* Attendi üritusele* Jaga seda postitust* Kirjuta postituse alla "Jagatud"Mida võidad?* 5 piletit peole* Oma laud* Kast Tuborgit- Jube lihtne ja tasu on vääriline, eks? Hakkame opereerima!

Posted by Eksistants on 12. mai 2015. a.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles