Liisi Eesmaa moeetendusel Hüperborea näeb 3D-moodi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Reedel, 22. mail esitleb moekunstnik Liisi Eesmaa oma müstilist 2015 aasta kevad-suvist kollektsiooni Hüperborea multimeedia klubi-teatris Erinevate Tubade Klubi.

Etenduse tarbeks valmivad Liisi Eesmaa ja arhitekt Sille Pihlaku koostööna unikaalsed peakatted - ulmelised nokad ja kübarad, mis on inspireeritud kiili tiibadest. Lisaks nii laserlõikuses valminud kui 3D-prinditud peakatetele toob moeetendus lavale esimesed omanäolised 3D-prinditud moeaksessuaarid, mida aitab teostada Shaperize. 

Foto: Riina Varol

«Idee kiili tiibadest tekkis uue kollektsiooni fookuses olevast Hüperborea müüdist. Hüperborea saarele pääses vaid läbi õhu ja visualiseerisin, kuidas imelised tiivulised olendid nagu kiilid transpordivad saarele jumalaid. Sille oma arhitektuurialaste teadmistega lahendas peakatete tehnoolooglise poole ja töötas välja 3D-joonised. Oodata on midagi väga erilist!» kirjeldab moedisainer Liisi Eesmaa moe-, arhitektuuri- ja 3D-maailma kohtumist.

Foto: Riina Varol

Pärast moeshowd on kõik külalised oodatud tähistama Liisi Eesmaa sünnipäeva ürgse meeleoluga järelpeol Erinevate Tubade Klubis, Telliskivi 60A. 

Piletid on müügil Piletilevis.

Liitu sündmusega Facebookis.

Vaata lisa www.fb.com/eesmaafashion 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles