Karl-Erik Taukar astub üles Eesti suurimal tantsuetendusel

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
DanceAct Tantsustuudio
DanceAct Tantsustuudio Foto: DanceAct Tantsustuudio

DanceAct Tantsustuudio toob eeloleval reedel Salme Kultuurikeskuse lavale Eesti suurima tantsuetenduse, milles osaleb ligi 900 tantsijat. Shows astub üles ka staarisaatest tuntud Karl-Erik Taukar.

DanceAct Tantsustuudio asutaja Georg Kodusaare sõnul annab ainulaadne kevadkontserdi kontseptsioon võimaluse suurel teatrilaval üles astuda mitte ainult proftantsijatel, vaid samaväärselt ka harrastajatel. «Meie kontserdid, kus on ühendatud tants ja popmuusika, on kujunenud niivõrd populaarseks, et publiku huvi rahuldamiseks anname ühe õhtu jooksul kaks etendust. Paraku müüdi sel korral mõlema etenduse piletid välja vaid paari päevaga,» selgitas Kodusaar. Tema sõnul käib kontserdi jooksul lavalt läbi erinevas vanuses ja erineval tasemel tantsijaid nii Tallinnast, Tartust, Jürilt, Viimsist, Keilast kui ka Laagrist, esitades tantse erinevatest stiilidest - bailatinost hip-hopini. Lisaks tantsijatele astub shows üles Karl-Erik Taukar oma bändiga, kes annavad etenduse raames minikontserdi oma parimate hittidega.

Foto: DanceAct Tantsustuudio

DanceAct Practice Night Spring 2015 Showcase leiab aset Salme Kultuurikeskuses eeloleval reedel algusega kell 18:00 ja 20:00.  

Eesti suurim tantsustuudio DanceAct pole mõeldud pelgalt lastele ja noortele, vaid sama tähtsal kohal on ka täiskasvanute treeningud. Aktiivne ja tervislik elustiil käivad tantsutreeningutega käsikäes. DanceAct Tantsustuudio on panustanud tantsimise kui efektiivse, hariva ja arendava treeningmooduse propageerimisse alates aastast 2001.

Foto: DanceAct Tantsustuudio
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles