Disainiturg tuleb taas!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Disainiturg tuleb taas!
Disainiturg tuleb taas! Foto: facebook.com

Eelmise aasta jõulude eel toimunud ja üliedukaks kujunenud disainiturg tuleb taas ja seekord suuremalt ja uhkemalt. Koostöös Kultuurikatlaga leiab kevadine disainiturg aset 21. mail kell 12-20 Kultuurikatla Katelde saalis (Põhja pst. 27A).

Oma loomingut tulevad müüma Eesti disainerite paremik ning osta saab nii rõivaid, aksessuaare, kotte, illustratsioone, sisustustooteid, plakateid, vaipu, lasteriideid, plaate ning palju muud. Kohal on ka maitsva tänavatoiduga päris Salti foodtruck, käsitöökohv, DJ-d ja palju muud.

Foto: facebook.com

Ehtekunstnik Tõnis Malkov tutvustab lisaks oma populaarsele «Ehted Inimestele/ Jewellery for People» ehteseeriale ka eksklusiivset musta-pärliga kollektsiooni «Silmad».

Kunstniku soov on nende pärlist lõigatud silma-kujuliste kõrvarõngastega pöörata tähelepanu sellele, kui palju ja kuidas me tegelikult end ümbritsevat kuulame ja tajume:

«Silmad kõrvarõngastena vihjavad sellele, et on asju, mida on võimalik vaid kuulates näha. Pärlite kandmine võiks olla kui rituaal, milles pöörata kuulamisele nii enda kui ka teiste tähelepanu,» selgitab disainer. «Need kõrvarõngad väljendavad kandja tõekspidamisi küll abstraktselt, ent väga selgelt ja otse.»

Foto: facebook.com

Birgit Skolimowski Jewellery tegi spetsiaalselt Disainiturule imekauneid käsitööehteid.

Foto: facebook.com

Ukauka lasterõivaste eripäraks ja armastuseks on kleidid – kõik puuvillasest, vahest väikese siidiga, alati näitamisväärsed ja keerutamiskõlbulikud. Disainiturul sätivad end ritta nii mõned senised lemmikud kui ka uhiuued suvised unistused.

Foto: Facebook

New Vintage by Kriss ehted on valminud käsitööna ja suure naudingu, rõõmu ning armastusega.

Ehetes on kasutatud põhiliselt poolvääriskive, kasvatatud pärleid ning kulla- ja hõbedaga täidetud metalli.

Rohkem infot ürituse kohta leiad SIIT!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles