«Le Grande Spektaakel» avalikustab Marie Antointette salajased intriigid

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Le Grande Spektaakel»
«Le Grande Spektaakel» Foto: Lounge Deja Vu

Sel reedel, 22.mail ootab Lounge Deja Vu kõiki enda teatrisaali, mil aset leiab koostöös Hõbe Vodkaga toimuv teatraalne  Le Grande Spektaakel e. Suur Vaatemäng, mis sel korral avab lavakardinad Marie Antoinette salapärasesse maailma. See on suursündmus, milles põimuvad temaatiline peoõhtu ja vaatemäng, kus lavaline etendus ja parim muusika täiendavad teineteist, viies sind teise dimensiooni.

Läbi Kogu öö avanevad spetsiaalselt selleks peoks lava ette pandud lavakardinad,mis avavad aeg-ajalt vaate selle õhtu suure Spektaakli imelisse maailma - Marie Antoinette saladustest tulvil maailma. Spektaakel viib reedel kõik Deja Vu külastajad aastasse 1790, mil kogu Euroopa teadis salapärasest kuningannast Marie Antoinette'st. Tema öised salajased käigud, õnnemängud ja lugematud intriigid jõuavad sel reedel avalikkuse ette. Laval toimuv tõeline nautimus muudab kogu Deja Vu põnevusest tulvil olevaks ja meelierutavaks. 

Foto: Lounge Deja Vu

Üheöine  «Spektaakel»  on vaatemäng, mis toimub Lounge Deja Vu peoõhtu atmosfääris ning koostöös Hõbe Vodkaga, tõmmates  aina uuesti Sinu tähelepanu endale. Maitsvate Hõbe Vodka üheöiste erikokteilide ja vaatemängu põimudes, viib Le Grande Spektaakel Sind teise dimensiooni. Iga etteaste on täiesti ainulaadne öine  meelelahtus, mis toob teatraalsuse ja erilise atmosfääri Lounge Deja Vu'sse. 

Foto: Lounge Deja Vu

Rohkem infot Le Grande Spektaakel «Marie Antoinette» teatraalsest peost leiate Facebookist

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles