Naomi Campell polegi täiuslikkuse kehastus

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Naomi Campbell eile Haagis tunnistust andmas. Briti supermodelli tunnistus võib olla tähtis detail sidumaks Charles Taylorit teemandiäri ja Sierra Leone mässulistega.
Naomi Campbell eile Haagis tunnistust andmas. Briti supermodelli tunnistus võib olla tähtis detail sidumaks Charles Taylorit teemandiäri ja Sierra Leone mässulistega. Foto: AFP/SCANPIX

Tippmodell Campell tunnistas seda ise, rääkides ajakirjaga Interview Magazine.


«Vaadake, ma teen vigu. Palju vigu. Ma ei ole täiuslik inimene,» teatas Naomi. Pole ka ime: me teame, et ta on hädas olnud uimastite kasutamise ja vihahoogudega. Parasjagu on ta võtmetähtsusega tegelane endise Libeeria presidendi Charles Taylori kohtuasjas, keda süüdsitatakse sõjakuridegudes. Naomi oli Taylori käest vastu võtnud nn «vereteemante».

«Eriti palju vigu olen ma teinud avalikkuse ees,» jätkas tõmmu kaunitar. «Ja ma pean neist õppima. Selle pärast lähen alati närvi, kui inimesed räägivad «eeskujudest», sest ma ei tea, kui head eeskuju ma ise olen oma käitumisega andnud.»

«Samas, ma olen see, kes ma olen. Kui inimesed tahavad minuga töötada, siis nad tahavad ja kui ei taha, siis ei taha. Nii lihtne see ongi,» seletas Naomi. Ja tal on täiesti õigus. Tema karjääri algusaastatel ei soovinud paljud moemaailma tegijad temaga tõesti kokku puutuda. Asi muutus, kui Christy Turlington js Linda Evangelista 1990. aastatel Naomile uksi avasid.

«Christy ja Linda sõprus oli minu jaoks tõeline õnnistus,» tunnistas supermodell. «Kui ma olin noorem, siis ei tahtnud mõnedki moeloojad oma showdes värvilisi modelle kasutada. Aga Christy ja Linda ütlesid: «Kui sa Naomit kampa ei võta, siis ei saa meid kah!» See oli tõeline sõprus, ja uskuge mind, moemaailmas seda just tihti ei näe. Ma ei unusta seda iialgi!»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles