Moodmusik plaadifirma eestvedaja Sasse esineb laupäeval Studios

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sasse
Sasse Foto: promo

Sel laupäeval, 23. mail külastab Sounds of Berlin peoseeriat Saksa elektroonilise muusika dj ja produtsent, Moodmusic plaadifirma omanik Sasse. Klubi Studio kahel korrusel mängivad lisaks väliskülalisele muusikat kodumaised artistid Ats Luik ning Feel.

Klas Sasse Linblad on djna tegutsenud 25 aastat. Ta on kirjutanud muusikat nii erinevaid artistinimesid kasutades kui teinud palju ühisprojekte. Hot Lunch koos stuudiopartner Ewan Pearson´iga, elektrohõnguline Mr Negative koos Holmar Filipsson’iga või projekt Henrik Schwarz‘iga Sunday Music’ust on mõned näited koostöödest. Sasse on ka produtseerinud ja remiksinud suurel hulgal lugusid erinevatele tantsumuusika plaadifirmadele nagu Pokerflat, My Favorite Robot, Bedrock, Dirt Crew, Pooled Music jt.

Foto: promo

Sasse plaadifirma Moodmusic on tegutsenud üheksateist aastat. Plaadifirma alla kuuluvad mainekad artistid Mario Basanov, Betoko, Frankie & Sandrino, kelle lugusid mängitakse tantsumuusika tippude poolt üle maailma. Käesoleval aastal tuuritab Sasse Moodmusicuga nii Euroopas, Aasias, Austraalias kui ka Lõuna-Ameerikas.

Studio uksed avatakse kell 00:00

Lisainfot ürituse kohta leiate Facebookist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles