Positivus 2015 esimesed Red Bull Music Academy lava artistid on selgunud!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Positivus Festival 2015
Positivus Festival 2015 Foto: promo

Esimesed Red Bull Music Academy lava esinejad on nüüd teada ning nendeks on legendaarne DJ Egyptian Lover, tõusev täht DJ ja produtsent AraabMuzik, väljendusrikas ja meloodiline Dorian Concept Trio ning USA klubimuusika ekspert DJ Sliink.

Räppar, DJ ja produtsent Egyptian Lover on tuttav ainult mõnele valitule. Teiste jaoks on ta müstiline ja saladuslik artist, kes põhimõtteliselt pani aluse Ameerika lääneranniku hip-hop skeenele enne kui gängsta-räpp selle üle võttis. Kaheksakümnendatel pani ta püsti LA kuumimad peod ning tema 1984. aastal ilmunud album «On the Nile» oli üks esimesi Californias välja antud hip-hop plaate. Tema varasemat loomingut kasutatakse endiselt elektro-DJ settides üle kogu maailma.

AraabMuzik, kodanikunimega Abraham Orellana on Ameerika produtsent ja DJ. Tema imepärased oskused muudavad ta esinemised lausa kunstiteosteks ning seetõttu on AraabMuzik tõeline globaalne trendilooja.

Dorian Concept Trio on Austria produtsendi ja multiinstrumentalisti Dorian Concepti (kodanikunimega Oliver Thomas Johnson) uus projekt. Tema muusika sisaldab elemente jazzist, funkist, hip-hopist ning elektroonikast. Dorian Concept Trio miksib need elemendid kokku ja saab tulemuseks dünaamilised rütmid ja meloodiad – ideaalne suvise festivalipeo valem!

Tänu agressiivsetele tempokatele rütmidele ja mahedatele popi ja R&B sämplitele on DJ Sliinki esinemised oodatud nii pop- kui ka underground-muusika austajate hulgas. Noor produtsent, kelle pärisnimi on Stacey White, miksib omavahel trummirütme ja vokaale, elemente hip-hopist, popist, house-muusikast ning nii sünnibki talle omane muusika.

Positivus Festival toimub Salacgrivas, Lätis, 17.-19. juulil ning pakub suurepärast kooslust kvaliteetmuusikast ning metsikutest pidudest. Festivalil esinevad lisaks eelpoolmainitutele ka Robert Plant and the Sensational Space Shifters, Placebo, Kasabian, St.Vincent, Basement Jaxx, Warpaint, Tom Odell, Jungle, Charli XCX, Lamb, Everything Everything, Rival Sons, Fenech-Soler, Jack Garratt, Ewert and The Two Dragons, The Sound Poets,  Kate Boy, King Gizzard & The Lizard Wizard, Ghostpoet, Triana Park, Max Jury ning Soak. Esinejatenimekiri täieneb peagi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles