Galerii: Amanjeda by Katrin Kuldma suvekollektsioon «La Dolce Vita»

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Amanjeda by Katrin Kuldma suvekollektsioon «La Dolce Vita»
Amanjeda by Katrin Kuldma suvekollektsioon «La Dolce Vita» Foto: Maksim Toome

Restorani Al Bastione suvehooaja avamisepeol kohtusid itaaliapärased maitsenaudingud Eesti tippdisaineri loominguga. Esmakordselt jõudis täies ilus publiku ette Amanjeda by Katrin Kuldma suvekollektsioon «La Dolce Vita» ning  alguse sai suvi täis moodi ja muusikat. 

Foto: Maksim Toome

Esmakordselt jõudis täies ilus publiku ette Amanjeda by Katrin Kuldma suvekollektsioon «La Dolce Vita» ning  alguse sai suvi täis moodi ja muusikat. 

Foto: Maksim Toome

Esitlusele tulnud Amanjeda by Katrin Kuldma suvekollektsioonis «La Dolce Vita» põimusid minimalistlikult mustvalge sportlik joon ja säravad suvetoonid.

Foto: Maksim Toome

  Taas said kokku Amanjeda kollektsioonidele omased väärt materjalid Itaaliast ja põhjamaised inspiratsiooniallikad. Ühtlasi vahetasid vaid selleks õhtuks kohaliku spordimaailma superstaarid, maratoonaritest õed Luiged, jooksuraja moelava vastu ning tõid publikuni Amanjeda vabaajarõivaste klassika.

Foto: Maksim Toome

Amanjeda Group on moedisainiettevõte, mis on välja kasvanud 1993. aastal asutatud Katrin Kuldma Moemajast. Moeettevõte ühendab pühendumist nõudvad käsitööoskused ja moodsaima tehnoloogia ning põhjamaiselt karge disaini.

Foto: Maksim Toome

Erilist tähelepanu pöörab Amanjeda materjalide kvaliteedile ja päritolule. Lisaks ready-to-wear kollektsioonidele saab Amanjeda mudeleid tellida ka oma mõõtude ja soovide järgi ehk made-to-measure teenusena.

Vaata moegaleriid!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles