Läti tõusev alternatiiv-popi trio Triana Park esineb täna Tallinnas

Meisi Volt
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Läti tõusev alternatiiv-popi trio Triana Park
Läti tõusev alternatiiv-popi trio Triana Park Foto: promo

Läti alternatiiv-popi trio Triana Park esineb täna Tallinnas, Kultuuriklubis Kelm, kus astub lavale ühes Tallinna power trioga Slippery Slope.

Triana Park on üks huvitavamaid bände Baltikumis ja selle piirid levivad jõuliselt ka väljapoole. Nad on purustanud mitmeid lavalaudu nii Euroopas, Türgis kui ka teisel pool lahte ning jõuavad pärast 2-aastast pausi taas Tallinnasse, kus teevad kaasa Slippery Slope’i #summerkickoff tuuril. Kollektiiv kätkeb endas positiivset meelestatust, poolnaljaga võetavat lähenemist, huumorimeelt, originaalsust, muusikalist rikkust, võimsaid vokaale ning publikust teatavat eraldatust. Bändil on mitmeid muusikalisi mõjutusi - iga bändiliige kuulab erinevat muusikat ning see on ka põhjus, miks Triana Parki loomingus on kuulda nii rokki kui punki, nii räppi kui funki.

Triana Park on esinenud mitmetel nimekatel showcase- ja suvefestivalidel, nimekamad neist on Eurosonic Noorderslag, The Great Escape, KOP Gençlik Festival ning eesoleval suvel Positivus Festivalil. Just hiljuti tõi kollektiiv Norrast koju peavõidu The Global Battle of the Bands võistluselt ning seda põhjusega – Triana Parki kontserdid on täis nii muusikalisi kui kunstilisi üllatusi ning kirss tordil on bändi frontwoman, laulja Agnese Rakovska, kes end laval tagasi ei hoia.

Kultuuriklubi Kelm avab publikule uksed 22:00. Pärast Triana Parki ja Slippery Slope’i kontserti astuvad plaadimasinate taha Pühamüristuse DJ-d, kes hoolitsevad kontrollitud kaose eest tantsuplatsil.

Kontserdipileteid hinnaga 5 eurot saab soetada kohapealt enne sündmuse algust. Lisainfo leiab Facebookist

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles