Patrullvõistlus paneb osalejad proovile

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mulluse sügispatrulli võitnud Paide üksikkompanii võistkond kooseisus:Indrek Reismann, Heigo Laaneoks, Urmas Kõonurm ning Alo Aasma.
Mulluse sügispatrulli võitnud Paide üksikkompanii võistkond kooseisus:Indrek Reismann, Heigo Laaneoks, Urmas Kõonurm ning Alo Aasma. Foto: Erakogu

Laupäeva varahommikust pühapäeva keskpäevani kestab Albu vallas Valgehobusemäe ümbruskonnas Kaitseliidu Järva maleva sügisene patrullvõistlus.


Järva maleva väljaõppeülem kapten Janek Männiku selgitusel tuleb 11-l starti tuleval võistkonnal läbida linnulennult 35kilomeetrine võistlustrass ja täita kontrollpunktides 15 sõdurioskusi nõudvat ülesannet. «Tähtsaim ülesanne on öine luureülesanne, mis annab enim punkte, ning hoidumine vastutegevuse eest, kes omakorda püüab võistkondade elu võimalikult kibedaks teha» lausus ta.
Männik sõnas, et nii vastutegevusde, kontrollpunktidesse kui ka muude ülesannete täitmisse on kaasatud üle 130 maleva liikme.

Lisaks Järva maleva võistkondadele osaleb sügispatrullil võistkondi väljastpoolt maakonda, nende seas kaks naistevõistkonda. (JT)
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles