Video: tuvi munes muna köögis olnud pannile

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tuvimuna pannil
Tuvimuna pannil Foto: Youtube

Norra pealinnas Oslos elav mees oli šokeeritud, kuna aknast sisse lennanud tuvi oli ta köögis ja  teistes ruumides soolestikku kergendanud, kuid hakkas naerma kui leidis pannilt tuvimuna.

Stian Fjedall oli nädalalõpul kodust ära ning saabus tagasi esmaspäeval, leides eest üsna räpase korteri, kirjutab The Local.

«Olin akna lahti unustanud ning tuvi lendas sealt sisse. Mind näinud tuvi sattus paanikasse ning amokki lennates kaotas palju sulgi. Minu ainsaks sooviks oli ta välja ajada. Mu korteris on ka varem tuvisid olnud, kuid varem ei ole tekkinud sellist segadust,» selgitas mees.

Fjellstad võttis videole, milline ta korter oli ning kuidas ta tuvi aknast välja peletas.

Siis aga jäi talle silma pliidil olnud praepann, milles oli pesamaterjal ja muna.

«Hakkasin koristama, köök oli kõige räpasem. Märkasin siis aknalaual kahte tuvi, kes pidasid pannil olnud muna silmas. Tundsin siis end nagu natuke süüdi,» lausus norrakas.

Muna jäi pannile ning ta ei tea veel, mida sellega teha.

Fjellstad pani Facebooki küsimuse, et mida ta tuvimunaga tegema peaks.

«Pane aken kinni, korista köök, prae muna ja naudi elu. Ära mõtle emaslinnule, kes selle muna munes. Linnas on veel neid sulelisi ning kevad on täies hoos,» oli soovitus.

Üks linnufänn soovitas tal muna haududa, et sellest tuvi tuleks ning ta saaks endale lemmiklinnu.

Fjellstad arvab, et kõige mõistlikum oleks see muna kinkida mõnele uurimisasutusele.

«Töötan Norra keskkonnaametis ning seal saab seda muna uurida. Muna peaks paljastama keskkonnas leiduvad kahjulikud ained. Sellisel viisil on sellest munast kasu,» teatas mees.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles