Dylan Morani uus etendus «Off the Hook» tuleb ka Eestisse

Meisi Volt
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Koomik Dylan Moran
Koomik Dylan Moran Foto: Andy Hollingworth II

Hetkel mööda UK’d tuuritav DYLAN MORAN, «Black Books», «Shaun of the Dead» ja «Calvary» staar, toob oma uue etenduse «Off the Hook» Euroopa tuuri raames ka Tallinnasse ja Tartusse.

Foto: Andy Hollingworth II

Ootada on stand-up komöödia meistriklassi, sest Dylan Moran ei ole keegi muu, kui stand-up komöödia Oscar Wilde. Viimased aastad on Moran oma niigi salakavalat huumorit teritanud ja lavalist vilumust lihvinud maailma kõige ebatavalistemates paikades nagu näiteks Kiiev, Moskva või Kasahstan. Moran oli esimene lääne koomik, kes esines Peterburis.

See etendus, «Off the Hook», on Morani uus materjal üle kolme aasta. Brittide poolt juba äärmiselt palju kiitust teeninud etendus on ülinaljakas pilguheit mehe unikaalsetesse ideedesse armastusest, poliitikast, kurvameelsusest ja igapäeva absurdsusest. Ja taas kord saame me sellest kõigest osa läbi ainult temale omase poeetilise teatraalsuse.

Iga stand-up fänni «must see» etendus aastal 2015!

Dylan Moran «Off the Hook»

7. november kell 19:00 Tartu Vanemuise Kontserdimaja, TARTU

9. november kell 19:00 Nordea Kontserdimaja, TALLINN

Piletid tulevad müügile 10.juunil kell 10.00. Pilk peale Comedy Estonia Facebookil!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles