Pildid: Forum Cinemase juht küpsetas kinos klientidele popcorni

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

REEDEL, 5. juunil Coca-Cola Plaza uue snäkipoe avamisel küpsetas klientidele värsket popcorni kinoketi juht Kristjan Kongo. Esimesed kümme kiiremat uue poe külastajat said Forum Cinemase juhilt kingituseks 20 liitrit tasuta popcorni ja kinopiletid.

Foto: Andres Raudjalg

Vastavatud Põhjamaade suurima snäkipoe valikus on lisaks soolasele popcornile ainsana Eestis müügil ka magus, värskelt valmiv karamellimaitseline popcorn.

Lisaks saab valida üle 100 sordi erinevate kommide vahel. Just popcorn ja kommid on kinosõprade eelistatuimad snäkid läbi aegade. Näiteks möödunud aastal müüdi Forum Cinemase kinodes üle 750 000 liitri popcorni ning üle 30 tonni lahtiseid Candykingi komme.

Foto: Andres Raudjalg
Foto: Andres Raudjalg

Coca-Cola Plaza uue poe seinale valmib järgmiseks nädalaks ka suurejooneline 3D seinamaal, mille esimesed pintslitõmbed tegi snäkipoe avamisel Leedu grafitikunstnik Saulius Gudelevičius.

Vaata pilte!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles