Kuula! Räppar Ingmar Gailit avaldas oma uue singli koos Avoid Dave'iga

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ingmar Gailit
Ingmar Gailit Foto: Henri Holland

Pärnu  räppar Ingmar Gailit, kes tutvustas end selle aasta alguses Eesti muusikamaastikule singliga «Underdog», on jõudnud järgmise helilise verstapostini.

Eile, 7. juunil avaldas Pärnu räppar oma uue hiti «Kroonijuveel», kus võimsa refrääniga annab loole vunki juurde  Avoid Dave ehk kodanikunimega Taavi Paomets ning instrumantaalse poole eest vastutas Heldur Maripuu ning saksofonimängija Carl Tuulik.

Foto: Erlend Štaub

Kui oma esimeses singlis jagas Gailit maad Jumala ja Saatanaga, siis «Kroonijuveel» on sama lihvitud ja meeleolukas kui loo nimi. Räppar ulatab sõbrakäe, et julgeksime kaotuseid vastu võtta ning nendega toime tulla. Kõik kahtlevad – isegi võitjad. Igaühel on unistused ja oma tee, kus ette tulevatest takistustest aitavad üle õiged inimesed ja enesusk.

Eesolev suvi on Pärnu räppari jaoks teguderohke. Gailitit ootavad ees mitmed kontsertid üle Eesti ning käimas on ka debüütalbumi «Momentum» salvestamine, mida saab kõigi eelduste kohaselt kuulda juba sügisel.

Rohkem infot Ingmar Gailiti tegemiste kohta leiate Facebookist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles