Artjom Savitski laul «Sulame» sündis pärast 4 aastat kestnud suhte lõppemist

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Artjom Savitski «Sulame»
Artjom Savitski «Sulame» Foto: Artjom Savitski / Facebook

5.juunil toimunud Tudeng TV hooaja lõpupeol ja toetajate tänuüritusel esines külalistele akustilise kavaga võluv Artjom Savitski. Esitusele tuli esmakordselt mõnusas akustilises versioonis laulja uusim singel «Sulame», mis sündis pärast pikaaegsest tüdruksõbrast lahku minemist.

«Peale seda hakkasin pidu panema, kuigi see ei tähenda, et ma olen selle olukorra kõik ise läbi elanud, kuid nägin, mis klubides toimus ning see ajendas ka sellise sõnumiga lugu kirjutama,» rääkis Artjom.

 

Suvi tuleb tema jaoks kiire, sest lisaks mitmetele ülesastumistele, mille hulka kuuluvad ka Grillfest ning Tallinna Jaanituli Kalevi staadionil, tuleb sügiseks valmis saada ka plaat. «Ma väga loodan, et see saab olema oktoober- hea sügiskuu,» avaldas Savitski.

 

Artjom, kui «Eesti otsib superstaari» kadalipu läbinu, oli kindel, et superfinaali jõuavad kaks tugevat ehk Gertu ja Jüri.  «Ütleme nii, et superfinaalis vajutas Jüri lihtsalt ära! Ta on lahe ja hästi omapärane kutt,» leiab Artjom.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles