Galerii: Tallinnas toimus sigarisuitsetamise MM kvalifikatsiooniturniir

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Reede õhtul alganud Tallinn Fine Spirits & Cigar Weekend raames toimus laupäeval Harju tänava uisuväljaku alal sigari aeglase suitsetamise maailmameistrivõistluste kvalifikatsiooniturniir.

«Tallinn Fine Spirits & Cigar Weekend on Euroopa sigarisõprade seas juba võrdlemisi tuntud. Võistlus on nädalavahetuse kõige hasartsem osa, kuid põhirõhk on sigarisõprade kokkusaamisel ja seltskondlikul suhtlemisel. Soovime Tallinnast kujundada Põhjamaade sigarikultuuri keskuse,» ütles Tallinn Fine Spirits & Cigar Weekendi korraldava Tallinna Sigariklubi president Tullio Liblik.

Foto: Viktor Burkivski

Sigariüritusest võttis osa inimesi Eestist, Soomest, Lätist, Leedust, Inglismaalt, Belgiast, Horvaatiast, Prantsusmaalt, Maltalt, Šveitsist, Türgist, Valgevenest, Kasasthanist, Usbekistanist, Venemaalt, Iraanist ja valitsev maailmameister Darren Cioffi USAst.

Foto: Viktor Burkivski

Võistlussigariks oli Montecristo No. 4 ning võitjad kuulutati välja aeglase suitsetamise ning pikima tuha hoidja kategooriates. Võit tagab pääsu sigarisuitsetamise maailmameistrivõistlustele, mis toimuvad Horvaatias 4.-6. septembril 2015.

Foto: Viktor Burkivski

Tallinna Sigariklubi on loodud 2012. aastal eesmärgiga edendada kohalikku sigarikultuuri ning olla väärtuslik pidepunkt Eestis teiste riikide sigariklubide ja -ühendustele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles