13. ja 14. juunil toimub Tallinnas Eesti esimene tänavaartistide festival «TaDaa!»

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laupäev, 21 detsember. Tänavaartist Venemaal Krasnodaris.
Laupäev, 21 detsember. Tänavaartist Venemaal Krasnodaris. Foto: SCANPIX

Koos Tallinna Tänavatoidufestivaliga toimub sel aastal Telliskivi Loomelinnakus ka tänavaartistide festival «TaDaa!», mille raames astuvad üles professionaalsed tänavaartistid Eestist, Lätist, Leedust, Soomest ja Venemaalt aga ka Prantsusmaalt, Saksamaalt, Suurbritanniast ning Austraaliast.

Nii on «lavale» oodata näiteks Soome-Austraalia esinejatetruppi, kes vaatajate meele lahutamiseks erinevaid akrobaatilisi numbreid teevad (kusjuures suure tõenäosusega võib etendusse sattuda ka publik, nii et pange vaim valmis). Samuti võib näha noort prantsuse žonglööri, kes on pannud ahhetama sadu inimesi. Need on vaid mõned näited, sest esitamisele tulevad etteasted lahutavad ka kõige nõudlikuma meele.

Tänavaartistide festival «TaDaa!» on segu muusikast, teatrist, tantsust, tsirkusest ning kõigest muust meelelahutuslikust, mis tänavaartistidega alati kaasas on käinud. Vaatamist-kuulamist on tõepoolest igaühele!

«TaDaa!» festivali jaoks eraldi piletit tarvis pole, kuid nagu tänavaartistide puhul ikka kombeks, saadab iga artist peale esinemist rahva sekka tiirlema mütsi või muu nõgusa eseme.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles