Seksikas peogalerii: lõbusa vanaema õuel tärkas tõeline lilleaed

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Laupäeval, 30.mail kutsus Lõbus Deja Vu Vanaema kõiki endale külla, et üheskoos Babulja peoga  rõõmsalt vastalanud suvele vastu astuda! Deja Vu'st sai selleks ööks tõeline lilleaeg, kus sai nautida suviselt värsket lava-showd ning kohapeal tervitasid kõiki säravad Babulja tütrekesed, kel silmad säramas, kui päiksekiired.

Lounge Deja Vu Vanaema ootas taaskord kõiki külla, ent seekord oli Babulja pidu tõeline suvekuulutaja! Saabus aeg, mil selga panna suviselt kaunid kleidid ja värvilised aksessuaarid, sest Lounge Deja Vu's ootas kõiki suvi. Babulja tõi kõigini glamuurse suvealguspeo, mis vahetas sisemise karguse kuumuse vastu ning särav lava-show süstis päikest ning energiat kõikide põue!

Kaunid Babulja Tütrekesed võtsid külalisi sel õhtul vastu juba uksel, et kõiki suvesse tervitada ning kõigi meeli vastupandamatu iluga ergutada! 

Kohapeal ootasid kõiki maitsvad kokteilid, mis viisid rahva tõelisesse suvisesse muinasjuttu. Selline meeleolukas pidu kestis varaste hommikutundideni ning rahva meeleolu püsis maitsvate kokteilide saatel ülev kuni lõpulugudeni välja, mil tantsuplats lõpuks viimased tantsusõbrad lõbusale koduteele saatis.

Vaata galeriist!

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles