Galerii: Heade asjade õhtu Gloria veinikeldris

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

GLORIA VEINIKELDRIS toimus 3. juunil Peruu köögi õhtusöök koos Perit Muuga imelise kevad-suvise kollektsiooni «All mine» esitlusega ja joogiks Cremant de Loire Rose Brut, LaCheteau, Prantsusmaalt.

Foto: Tiit Mõtus

Mees nimega Virgilio Martinez on kokandusringkondades vägagi tuntud. Tema restoran Central Peruu pealinnas Limas nimetati selle aasta parimaks restoraniks Ladina-Ameerikas ja maailma edetabelis tuli see neljandle kohle. 

Sama mehe käe all töötavad Londonis koguni kaks Peruu köögiga restorani: Lima Fitzrovia ja hiljuti avatud Lima Floral. Esimesele neist omistati muuseas esimese Peruu restoranina juba ka Michelini tärn.

Foto: Tiit Mõtus

Eriti põneva märkusena võiks ära tuua ka selle, et Lima Florali avamise manager’iks oli Eestist pärit noor ja tegus naine Kristel Kibuvits, mis omakorda viis selleni, et Gloria Veinikeldri peakokal Kaido Metsal õnnestus Londonis Limas praktikal olla. Lima peakokaks on Virgilio Martinezi kauaaegne sõber peruulane Robert Ortiz. Kaido omandatud oskusi esitleti Gloria Veinikeldri moeõhtusöögil.

Foto: Tiit Mõtus

Perit Muuga kevad-suvine kollektsioon «All mine» pakatab hüpnotiseerivatest lillemustritest, elegantsest pitsist ja kevadistest erksatest värvidest ning lummavalt mahedatest beežidest ja hallidest toonidest. Esitlusele tulid ka tõelistele kuningannadele sobivad ruumiliste lilledega kaetud kleidid.

Foto: Tiit Mõtus

Kollektsioon koosneb ainueksemplaridest, mida Perit näitas veebruaris toimunud London Fashion Weekʼil ja modellide ilu eest hoolitses kosmeetikabränd Karaja.

Foto: Tiit Mõtus

Põneval õhtusöögil käis ka Kätlin Haavel

Foto: Tiit Mõtus

Modellina astus üles Anni Rahula

Foto: Tiit Mõtus

Katrin Rassmann firmast IluGuru koos abikaasaga

Foto: Tiit Mõtus

Veinilemb Livika Liiv koos abikaasaga

Foto: Tiit Mõtus

Mark Luts - AN- Security

Foto: Tiit Mõtus

Gloria Veinikeldri peakokk Kaido Metsa, Londoni peruu restorani Lima manager Kristel Kibuvits, Gloria Veinikeldri peremees ja perenaineTairi Morozov ja Marko Hark

Foto: Tiit Mõtus

Kauneid naisi õhtusöögilt

Vaata pildigaleriid!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles