«Selgeltnägijate tuleproovi» hooaeg jätkub erisaadetega

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Selgeltnägijate tuleproov» - Yulia Vang
«Selgeltnägijate tuleproov» - Yulia Vang Foto: TV3

Venemaa «Selgeltnägijate tuleproovi» viieteistkümnes hooaeg jõuab homme kõige põnevama hetkeni – välja kuulutatakse võitja. Juba järgmisest nädalast on TV3 neljapäevaõhtutes aga hooajale järgnevad erisaated.

«Selgeltnägijate tuleproovi» lõpuheitluses on neli tugevamat sensitiivi: Jekaterina Borisova, Julia Vang, Tatjana Larina ja Arseni Karadža. Otsus sünnib tänu televaatajatele, kes on võitja hääletuse teel valinud ning rahva lemmik-selgeltnägija kuulutatakse välja  erilise kohas, kuhu on kogunenud ka fännid ja võistlejate poolehoidjad.

Ometi ei lõpe sari finaaliga, sest juba järgmisel neljapäeval on TV3s «Selgeltnägijate tuleproovi» esimene hooaja-järgne erisaade, kus piilutakse sarja kulisside taha. Vaatajad näevad seda, mis eetrisse ei mahtunud - müstilisi vahejuhtumeid, nende tagajärgi, samuti seda, mis juhtus osalejatega pärast võtteid. Ühtlasi saab teada, kuidas muutus eelmise hooaja võitja Aleksandr Šepsi elu pärast tuleproovi ja mis sai tema suhtest Marilyn Kerroga ning kas Julia Vangi ennustus läks täide.

«Selgeltnägijate tuleproov» on TV3s neljapäeviti kell 22.00

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles