Victoria Beckham annetab oma tütre riided heategevuseks

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Victoria Beckham

Moelooja Victoria Beckham müüb suure osa oma kolmeaastase tütre Harperi garderoobist heategevuse nimel.

40-aastane staar pani oma tütre riidekapist kokku 25 komplekti, millesse kuuluvad nii ülerõivad kui jalanõud, kirjutab Daily Mail. Ta müüb need organisatsiooni Save The Children heaks, mille eesmärgiks on 2030. aastaks jagu saada ennetatavatest laste surmadest. 

Riided on disaininud Chloe, Roksanda Ilincic, Ralph Lauren, Stella McCartney, Gucci, Marc Jacobs ja Charlotte Olympia ning kleitide hinnad algavad 250 naelast ja terve kostüümi hinnad 500 naelast.

«Olen väga rõõmus, et saan toetada Save the Children suurepärast tööd ürituse Fashion Saves Lives Sale läbi. Emana usun kirglikult sellesse, et kõik lapsed väärivad õnnelikku ja tervislikku elu,» ütles Victoria. «Kõik saavad kas annetades või ostes panustada sellesse, et lastel üle maailma oleks võimalus helgemaks tulevikuks.»

Riided lähevad müüki 18. juunil. Lasterõivaid on annetanud ka Victoria bändikaaslane Melanie C, supermodell Kate Moss ja disainer Jade Jagger.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles