Galerii: «Hallo, Kosmos!» tähistas sünnipäeva väekate naistega

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eile toimus kinos Sõprus Raadio 2 populaarse saatesarja «Hallo, Kosmos!» viies sünnipäev sõnas ja muusikas. Naiste Väe Päeval esinesid Leesoja nõid Thule Lee, müstiline muusik Kerli Kõiv, muusikateadlane Saale Kareda, psühhoterapeut Katrin Saali Saul ning muusikud Mari Kalkun, Krista Citra Joonas ja Rändaja.

Foto: Viktor Burkivski

Leesoja nõid Thule Lee pakkus palju põnevat oma ettekandes «Naiste vägi - pöörane ja nõiduslik». Müstiline muusik Kerli Kõiv, muusikateadlane ja ühiskonna transformatsiooniprotsesside uurija Saale Kareda ja psühhoterapeut Katrin Saali Saul arutlesid vestlusringis «Naiseks olemise müsteerium» muu hulgas ka selle üle, kas ja kuidas mõjutaks meie ühiskonda ning inimkonna võimalikke tulevikustsenaariumeid see, kui arengut suunaks naisenergia. 

Foto: Viktor Burkivski

Sünnipäevalaule esitasid hinnatud pärimusmuusik Mari Kalkun, bambusflööt bansuri meisterlik mängija Krista Citra Joonas ning peale pikki maailmarännakuid kodumaale naasnud Rändaja. 

Foto: Viktor Burkivski
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles