ETV logo muutus sünnipäeva puhul kuldseks

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Reet Linna
Reet Linna Foto: Ekraanitõmmist ETV-st

Täna hommikul muutus Eesti Televisiooni logo kuldseks. Juulis tähistab ETV 60. sünnipäeva ning sel puhul läbis ka logo sümboolse muutuse, et anda edasi suure tähtpäeva pidulikku hõngu.

«Alustame kuldse logoga kuldse sünnipäeva tähistamist. Meil on terve suur hulk arhiivisaateid, mida selle kuldse numbri valguses üle vaadata ja seda me nüüd suvel teemegi. Sügisel aga alustame uut hooaega uute saadetega,» rääkis ETV pearežissöör René Vilbre.

Rariteetsed arhiivisaated, mis suve jooksul ETV ekraanile jõuavad, teevad läbilõike kodumaise televisiooni värvikatest aastakümnetest ning viivad ekskursioonile kaugemate ja lähemate aegade taha, pakkudes võimalust avastada või taasavastada rohkesti põnevaid kaadreid.

60 aastaga on televisioon teinud läbi rohkesti märgilisi muutusi ning nii võivadki ETV kuldsed kuuekümnendad tuua oma saadetega näole mõnusa muige. Tuleb tuttav ette? Naudi sünnipäevasuve koos ETVga ning vaata, kui ulatuslikult on televisioon kuue aastakümnega muutunud. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles