Juba nädala pärast toimub «Mändjala Jaanituli 2015»!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mändjala Jaanituli 2015
Mändjala Jaanituli 2015 Foto: promo

Nädala pärast, 22. Juunil toimub Saaremaal Mändjala Rannas ja Kämpingus juba üheksandat korda Saaremaa suurim jaanipidu. Esmakordselt sõidab Saaremaa ja Mandri vahet jaanipühade ajal korraga lausa kolm praami ning seetõttu võib kindel olla, et kõik pidulised ka mandrilt ilusasti kohale jõuavad.

Aastatega on Eesti üheks suurimaks jaanipeoks kujunenud Mändjala Jaanituli Saaremaal, Kuressaare lähedal asuvas looduskaunis Mändjala rannas ja kämpingus, otse rannaliival.

Juba seitsmendat aastat toob sel aastal 22.juunil toimuv Mändjala jaanituli kokku parima muusika ning sõbralikud pidulised üle kogu riigi.

Jaanipeol astuvad üles armastatud artistid 2 Quick Start, Terminaator, Kõrsikud, Renate ning peaesinejana Rootsi üks omapärasemaid 90ndate tantsubände, disko-kantri punt Rednex.

Foto: promo

Rednexi tuntumateks lugudeks on "Cotton Eye Joe", "Spirit of The hawk", "Wish You Were Here" jpt.

Jaaniöödiskot teevad DJ’d Lenny LaVida ja Siim Pohlak (Tre.ee)

Peo jooksul toimuvad erinevad jaanimängud ja võistlused nii suurtele kui väikestele. Lisaks selgitatakse välja  Saaremaa Parim Ratsutaja, Rammumees ja -Naine ning loosi läheb hulgaliselt auhindu.

Mererannas süüdatakse suur jaanituli.

Uudisena on sel aastal võimalik otse veepiiril asuvates rannarestoranides head sööki ja jooki nautides jälgida laval toimuvat.

Kohapeal on võimalik ööbida nii telklaagris kui ka kämpingumajades.

Mändjala Jaanituli 2015 piletid on tänasest müügil kõikides Piletilevi müügipunktides ning koduleheküljel www.piletilevi.ee.

Lisainfo: www.tre.ee

Mändjala Jaanituli 2015 toimub 22.juunil algusega kell 19.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles