Praamijärjekorras ootajad enam nälga kannatama ei pea

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Praamijärjekord Kuivastu sadamas
Praamijärjekord Kuivastu sadamas Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Eilsest avati Kuivastu sadamas taas eelmise aasta oktoobrist suletud olnud sadamakauplus, juulikuust lisandub ka kohvik.

Pood sadamahoone värskelt remonditud ruumis on avatud igal tööpäeval kella 9-st kuni 20-ni, pühapäeval kella 21-ni, vahendab Meie Maa. Uue omaniku, muhulase Tiina Lähebi kinnitusel saavad praami ootajad poest osta karastusjooke ja muud reisijale hädavajalikku.

«Kindlasti hoolitseme selle eest, et kuulus Muhu leib oleks meil kogu aeg müügil,» lisas uus poepidaja. Lisaks kauplusele on värskel ettevõtjal kavas avada ka kohvik teisel korrusel, kus praegu toimub remont. Kaua seda oodata ei tule, avamine on planeeritud juulikuusse.

14 aastat Kuivastu sadamahoones kohvikut pidanud perekond Pregel lõpetas seal tegutsemise 1. oktoobrist 2014 ning Muhu ainus aastaringselt lahti olnud söögikoht oli tänini suletud.

Refereeritud artiklit saab täismahus lugeda Meie Maast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles