Telekonkurss «Klassikatähed» tuleb taas ja otsib andekaid osalejaid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
ETV alustab sügisel taas populaarse telekonkursiga «Klassikatähed».  Registreerumine konkursile algab 1. oktoobril 2015.
ETV alustab sügisel taas populaarse telekonkursiga «Klassikatähed». Registreerumine konkursile algab 1. oktoobril 2015. Foto: ETV

ETV alustab sügisel taas populaarse telekonkursiga «Klassikatähed».  Registreerumine konkursile algab 1. oktoobril 2015.

«Ootame saatesse osalema säravaid noori klassikalise muusika soliste, kes räägivad eesti keelt ja kes 1. detsembri seisuga on 15 -25-aastased.  Tingimuseks on ka see, et nad ei ole varasemalt võitnud konkurssi «Klassikatähed» või «Con Brio»,» rääkis telekonkursi «Klassikatähed» formaadi üks autor ja produtsent Helen Valkna.

«Nagu juba varasemad aastad on näidanud, on selle konkursi puhul  tegemist suurepärase võimalusega noortele muusikutele ennast proovile panna ja nii žüriile, televaatajatele kui ka kontserdisaali publikule meeldejäävaid elamusi pakkuda,» kommenteeris Eesti Kontserdi produtsent Neeme Punder.

Konkursist osavõtja peab 1. detsembriks esitama elektroonilise ankeedi järgmises vormis: isikuandmed, lühike essee vormis elulugu, foto, vabalt valitud kava kontserdivooruks, videoülesvõte kestusega 10-15 minutit enda esinemisega. Video ei tohi olla vanem kui üks aasta aasta.

Elektroonilisi ankeete saab esitada ETV kodulehel etv.ee/klassikatahed alates 1. oktoobrist 2015, ankeetide esitamise lõpptähtaeg on 1. detsember 2015.

Foto: ETV

Varasemal kahel hooajal on telekonkursi «Klassikatähed» võitnud Marcel Johannes Kits (tšello, 2013) ja Katariina Maria Kits (viiul, 2014).

Telekonkurss «Klassikatähed 2016» toimub 2015 aasta detsembrist kuni 2016 aasta aprillini, korraldajad on Eesti Kontsert, Eesti Televisioon ja Klassikaraadio.

Infot telekonkursi «Klassikatähed 2016» kohta saab ETV kodulehelt  etv.ee/klassikatahed ja Facebookist www.facebook.com/klassikatahed

Esimene «Klassikatähtede» saade on eetris 13. märtsil 2016.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles